Wednesday, May 23, 2018

Glam Foundation 5 in 1


|| MAKE UP COMPLETE dgn Glam Foundation

Kenapa mesti ada Glam Foundation 5 in 1 ni:-

Mudah dan pantas serta tampil jelita

» Dialah Pressure Powder
» Dialah Foundation
» Dialah 2 way cake.
» Dialah Pelembap
» Dialah Pencerah Muka

Set penyeri muka yang sememang nya awesome. Sesuai untuk mereka yang ingin tampil natural TAPI tetap menawan 😍

💃 Jimat masa bersolek TAPI tetap anggun

💃 Senang dibersihkan & tidak berminyak

💃 Sangat mudah digunakan untuk sesiapa yg tidak pandai berhias

Jom dapatkan sekarang dengan bertindak untuk klik link ni www.wasap.my/60136844409/labeauty

Wednesday, December 20, 2017

Eziclean vs peluntur



Beza antara sabun eziclean dan peluntur, eziclean nie cuci2 baju berwarna color baju berwarna tidak pudar malah makin cerah mcm baru...

Untuk baju putih pulak baju dan kasut sekolah makin putih seperti baru.. X de kesan2 kuning yg mcm kasut sekolah bila direndam dengan peluntur....

Dan super jimat..
Nak tak tips berjimat???

Tips ni memang berbaloi untuk semua ,jimat sebab boleh jimat tenaga,jimat wang dan masa.

Tak guna tenaga yg banyak pun..sbb rendam je boleh bersih.tak perlu nk duduk lama2 dalam bilik air.kena piliheziclean la..baru betul jimat.

Dah ada yang senang kenapa nak pilih yang susah kan?
Cuma rendam malam besok berus2 manja saja.
Cukup mudah... Kotoran dah sedia tertanggal dalam rendaman...

Nk jimat macam saya???

Jom pm@ whatssapp
www.wasap.my/60136844409

#eziprojectsuccessful
#eziprojectBiz4All
#bisnessemudahABC
#ezicleansabunmagic

Wednesday, November 08, 2017

Seminar Tajwid Luarbiasa

 Seminar Tajwid Luarbiasa

Anda kenal rakan-rakan anda yang sedang mencari kelas tajwid yang singkat, mudah faham & fokus kepada praktikal bacaan  AlQuran ?

Jom ajak mereka hadiri seminar Tajwid Luarbiasa. Insya Allah dalam masa 2 hari sahaja mereka bakal kuasai tajwid hingga mampu ajari  anak-isteri di rumah. 

Berikut adalah lokasi yang bakal kami adakan :

➡ UTM JB (24 & 25 Nov)
➡ Wisma Negeri sermban (9 & 10 Dis) 
➡ SIRIM Shah Alam (16 & 17 Dis) 
➡ UKM Bangi (23 & 24 Dis)

Yurannya hanya RM140 shj per peserta untuk pengajian selama 2 hari. Lebih jimat jika anda daftar berkumpulan (3 orang & ke atas), yurannya hanya RM90 shj / peserta utk pengajian 2 hari. 

Maklumat lanjut boleh layari: http://bit.do/tlbummuaqil

Atau

Hubungi : 0136844409 (Call/SMS/Whatsapp)

Atau

Klik sini untuk terus whatsapp : www.wasap.my/60136844409

Terima kasih 


Wednesday, October 04, 2017

Promosi Istimewa Magicblue




|CABUTAN BERTUAH RAFFLESIA GOJES 2017|

Jom pakat-pakat beli produk #MagicBlue dan join cabutan bertuah  ini !

.
Wah.... Hadiah dia wang tunai bernilai RM200 tau !

Syarat Penyertaan ⤵⤵

●  Pembelian produk MagicBlue yang bernilai
> RM50 - 1 cabutan undian nama
> RM100 - 2 cabutan undian nama

.
Anda layak menyertai cabutan bertuah ini sebanyak yang boleh

.
Penyertaan sah dari tarikh
2 Oktober 2017- 31 Disember 2017

.
Apa tunggu lagi.... Mungkin andalah orangnya yang bertuah... !

#TeamRafflesiaGojes
#MagicblueKajang
#MagicBlueDeodorant
#Tipshilangkanbaubadan

wasap.my/60136844409

Thursday, July 13, 2017

Cecair Pencuci Pakaian '4 dalam 1' - 10 liter


~ 5 warna mengikut pilihan wangian 
~ Bertindak sebagai PENCUCI + PELEMBUT + PEWANGI + ANTI BAKTERIA 
~ Isian satu botol 10 liter yang sangat menjimatkan 
~ setaraf kualiti eksport 
~ sangat sesuai untuk kegunaan di rumah atau kedai dobi 

Penghantaran PERCUMA sekitar Kajang untuk pembelian 5 botol dan ke atas 

Whatsapp 013 684 4409