Wednesday, November 08, 2017

Seminar Tajwid Luarbiasa

 Seminar Tajwid Luarbiasa

Anda kenal rakan-rakan anda yang sedang mencari kelas tajwid yang singkat, mudah faham & fokus kepada praktikal bacaan  AlQuran ?

Jom ajak mereka hadiri seminar Tajwid Luarbiasa. Insya Allah dalam masa 2 hari sahaja mereka bakal kuasai tajwid hingga mampu ajari  anak-isteri di rumah. 

Berikut adalah lokasi yang bakal kami adakan :

➡ UTM JB (24 & 25 Nov)
➡ Wisma Negeri sermban (9 & 10 Dis) 
➡ SIRIM Shah Alam (16 & 17 Dis) 
➡ UKM Bangi (23 & 24 Dis)

Yurannya hanya RM140 shj per peserta untuk pengajian selama 2 hari. Lebih jimat jika anda daftar berkumpulan (3 orang & ke atas), yurannya hanya RM90 shj / peserta utk pengajian 2 hari. 

Maklumat lanjut boleh layari: http://bit.do/tlbummuaqil

Atau

Hubungi : 0136844409 (Call/SMS/Whatsapp)

Atau

Klik sini untuk terus whatsapp : www.wasap.my/60136844409

Terima kasih 


Wednesday, October 04, 2017

Promosi Istimewa Magicblue




|CABUTAN BERTUAH RAFFLESIA GOJES 2017|

Jom pakat-pakat beli produk #MagicBlue dan join cabutan bertuah  ini !

.
Wah.... Hadiah dia wang tunai bernilai RM200 tau !

Syarat Penyertaan ⤵⤵

●  Pembelian produk MagicBlue yang bernilai
> RM50 - 1 cabutan undian nama
> RM100 - 2 cabutan undian nama

.
Anda layak menyertai cabutan bertuah ini sebanyak yang boleh

.
Penyertaan sah dari tarikh
2 Oktober 2017- 31 Disember 2017

.
Apa tunggu lagi.... Mungkin andalah orangnya yang bertuah... !

#TeamRafflesiaGojes
#MagicblueKajang
#MagicBlueDeodorant
#Tipshilangkanbaubadan

wasap.my/60136844409

Thursday, September 07, 2017

Ring Eyelet murah


Anda mencari ring eyelet murah?



RING DIAMOND=0.90sen sebiji (KOD D)
RING BUNGA= 0.80sen sebiji (KOD B)

Min order 100 Biji (boleh campur 2warna atau design)

Postage 50pcs=RM10
Postage 100pcs=RM15

SETIAP PENAMBAHAN 50PCS TAMBAH POSTAGE RM5

CONTOH
 150 BIJI POSTAGE =RM20
 200 BIJI POSTAGE=RM25.        

Siapa yg serius nak beli kena cepat2 ya klik di sini http://wasap.my/60136844409/RingEyelet

Thursday, July 13, 2017

Cecair Pencuci Pakaian '4 dalam 1' - 10 liter


~ 5 warna mengikut pilihan wangian 
~ Bertindak sebagai PENCUCI + PELEMBUT + PEWANGI + ANTI BAKTERIA 
~ Isian satu botol 10 liter yang sangat menjimatkan 
~ setaraf kualiti eksport 
~ sangat sesuai untuk kegunaan di rumah atau kedai dobi 

Penghantaran PERCUMA sekitar Kajang untuk pembelian 5 botol dan ke atas 

Whatsapp 013 684 4409

Saturday, January 14, 2017

MP4 Islamic Learnings for kids


Nak tahu apa ISTIMEWAnya MP4 Islamic Learning Kids ni?�

-Tak perlu nk bagi fon untuk tengok U-tube sebab MP4 ni dah ada macam2 pengisian islamik

Seronok anak2 tengok insyAllah

-Ada ibu yang sangat seronok bila anaknya sudah cekap mengaji surah pendek sebab ada animasi mengaji yang buat anak2 seronok menghafal

-Kisah-kisah nabi pun ada. Bukan beberapa tapi kesemua 25 NABI dan RASUL tau

-Ada anak yang belom menghafal doa naik kenderaan, doa tidur, doa menuntut ilmu dan banyak lagi?
Ha, MP4 ni ada pelbagai DOA dan ZIKIR untuk anak2 hafal

-Eh, anak saya baru nak bertatih cara wuduk dan solat
Jangan risau sebab dalam MP4 ni ada siap AZAN, IQAMAT, CARA WUDU' dan TUTORIAL SOLAT dan banyak lagi�

+ Anak-anak suka nasyid?
Ha, pun ada NASYID2

+ Boleh belajar ABC, 123, Belajar mengenal FRUITS, ANIMALS, COLOUR dan banyak lagi dalam ENGLISH

+ Eh, eh IQRA pun ada?
Iya, bole belajar 1-1 IQRA
Senang kan?

+ Ada lagu kanak-kanak ALI dan MIMI

+ Anak-anak seronok dengan CERITA kambing dan buaya, sang kancil, ayam dan helang x?
CERITA TAULADAN  pun macam-macam dalam MP4 ni

..Ada beratus-ratus pengisian yg sgt bermanfaat utk anak2
.
.
Apa, nak tambah lagi pengisian dalam MP4 ni?

BOLEH, nanti masuk ja pengisian dalam PENDRIVE dan CUCUK dan PLAY

DETAIL MP4 LEARNING KIDS
✅Size 4.3 inch
✅Storage 8gb
✅Sound extreme kuat
✅Full HD screen
✅Lebih 320 video dan cerita kanak2
✅Boleh cucuk sdcard & pendrive
✅Boleh dijadikn BBM
✅Ringan dan comel
✅Sesuai untuk kanak2
✅Ada warranty

HARGA MP4 FOR KIDS

*mp4 ada 2 saiz ya
Harga jual
1. Saiz 4 inci = RM155
2. Saiz 7 inci = RM185

~offer..offer..offer
~free postage
~free chager
~free cable usb
~fee list index

Whatsapp 013 684 4409